Do u nderoj me miqtë tani në verë/ Ja si të gatuani super tortën e ftohtë me pak fare përbërës

Do u nderoj me miqtë tani në verë/ Ja si të gatuani super tortën e ftohtë me pak fare përbërës

Do u nderoj me miqtë tani në verë/ Ja si të gatuani super tortën e ftohtë me pak fare përbërës

UDHËZIMET: Përziejmë ajkën e ëmbël me qumështin e kondensuar derisa të bëhet një krem i fortë.

Shtojmë brenda bananet e gr ira në copëza të dhe e përziejmë derisa të bëhet një masë homogjene.

Më pas në enën ku duam ta përgatisim vemë një shtresë të trashë me biskota.

Sipër hedhim kremin e përgatitur dhe e futim tortën në akull për disa orë. Pastaj e nxjerrim dhe e dekorojmë me çokollatë para se ta servirim.

Leave a Reply