“Do t’i thyej kockat, do të q… motrën”, Adi Krasta kërcënohet nga shqiptari në SHBA

Gazetari i njohur, Adi Krasta, i cili ka qenë një ndër zërat më të fuqishëm kundër shembjes së Teatrit Kombëtar ka publikuar një kërcënim që ka marrë nga një shqiptar që jeton në SHBA.

Krasta e publikoi kërcënimin në emisionin “A-Show” që ai moderon në Syri TV, ku zbulon dhe identitetin e personit në fjalë.

Arsyeja e kërcënimit ndaj gazetarit të mirënjohur duket se ka qenë reagimi i tij shumë i ashpër pas shembjes së pabesë në mënyrë skuthërore të godinës së Teatrit mëngjesin e 17 majit.

Krasta iu drejtua me një kërkesë edhe ambasadorës së SHBA-së në Tiranë, Yuri Kim, në lidhje me këtë kërcënim.

Ai tha:

Ti thotë dikush ambasadores Yuri Kim, që sipas rregullave protokollare të shkojnë dhe ti tërheqin veshin dhe ti tregojnë se ç’është mënyra e mirë e të sjellurit. Të më nisë një ndjesë ta publikojë në emisionin e rradhës. Ta shoh se si e ka formulimin se, militantët shpeshherë kanë një formulim…

Leave a Reply