“Do të vijë edhe dita edhe nata, ku do të qeverisë sërish Albin Aga”

“Do të vijë edhe dita edhe nata, ku do të qeverisë sërish Albin Aga”

“Do të vijë edhe dita edhe nata, ku do të qeverisë sërish Albin Aga”

Labinot Tahiri ka folur për çështjen e rrëzimit të Qeverisë Kurti pak kohë pasi e kishte filluar mandatin, shkruan lajmi.net. Përmes një positmi në Facebook, këngëtari tha se në vitin 2020 i kanë ndodhur dy fatkeqësi Republikës së Kosovës.

E para sipas tij është propaganda për ta faktorizu dhe ngjallur frikën qytetarëve me COVID-19 dhe e dyta rrëzimi i Qevrisë Kurti.Ai thotë se do të vije dita kur Albin Kurti do të qeverisë sërish stipe re amen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote per Albinin Labi me te vertet ai po e flet te verteten qe po ndodhe ne vendin tone.

Leave a Reply