Do qani! Ajo është vetëm 4 vjeçe, ai është 30 vjeç. Ata martohen me pëlqimin e të gjithëve. Edhe me atë të…

Kjo vajzë 4-vjeçare quhet Abby dhe vjen nga Nju Jorku (Shtetet e Bashkuara).

Prapa syve të saj të bukur fsheh një sekret të tme rrshme: Ajo vu an nga një leu çemi acute, një formë e kan cerit që, për fat të k eq, kryesisht prek fëmijët.

Por paçka sëm undjes fëmija vijon të jetë optimiste, ndërsa sëm undja e tme rrshme përparon duke përk eqësuar gjendjen shëndetësore të saj.

Por ka një rreze të diellit në errësirë: Abby ka bërë miqësi me infermierin e saj të preferuar, Matt Hickling. Fëmija e viziton atë çdo ditë për të marrë vëmendjen e tij. Matt i pëlqen asaj aq shumë sa që ajo do të donte të martohej me të.

Abby flet me të ëmën për planet e saj të dasmës dhe të thotë se kur ai shkon për ta kontrolluar, asaj i vjen t’i vendosë një unazë në gisht. Kur Matt mëson për planet e kësaj vajze, atij menjëherë i lind një ide.

Ai e di se sa kjo mund ta bëjë të lumtur. Pra, ai fillon të mendojë se si ta bëjë “dasmën” me Abby-n në mënyrën më të mirë.

Me ndihmën e kolegëve të tij, Matt arrin të planifikojë një martesë të papritur për të nesërmen. Abby merr një fustan të mrekullueshëm si një dhuratë dhe Matt vesh një T-shirt që ngjan me një smoking.

Ndërsa Abby hyn në dhomën e spitalit, ajo përshëndetet me petale lulesh, ndërsa të pranishmit këndojnë së bashku. Në këtë ditë të veçantë sëm undja zhd uket nga mendja e saj për një çast.

“A doni të më merrni si burrin tuaj?” Pyet Matt. “Po!”, reagon vogëlushja me entuziazëm dhe përqafon infermieren e saj.

Leave a Reply