“Do e shohim kush do shkojë në bu rg”, Aida Shtino reagon sërish pas akuzave ndaj mjekëve

“Do e shohim kush do shkojë në bu rg”, Aida Shtino reagon sërish pas akuzave ndaj mjekëve

“Do e shohim kush do shkojë në bu rg”, Aida Shtino reagon sërish pas akuzave ndaj mjekëve

Ditën e djeshme në një status në rrjete sociale, moderatorja Aida Shtino reagonte ashpër ndaj sjelljes së mjekëve në spitalet Covid.

Ajo i akuzoi mjekët se nuk i lënë pacientët të mbajnë telefon, duke iu mohuar komunikimin me familjarët e tyre dhe i cilësoi “të pashpirt”. Pas këtij statusi, Shtino ka marrë komente të shumta e një prej tyre moderatorja vendosi t’i përgjigjej.

“Po mire unë kam rrëshkitur bravo, faleminderit për komplimentet zotëri, Shyqyr unë nuk jam qyqe dhe as e zezë. Nuk kam lidhje fare me këto zotëri i nderuar. Unë i përkas dritës. Domethënë ju keni hyrë nëpër pavijone e dini se si janë pacientët. Unë nuk e besoj fjalën tuaj, por besoj fjalën e miqve të mi që më shkrujanë se nuk e dinë si janë të afërmit dhe nuk komunikojnë dot me to edhe me ata që nuk janë të intubuar.

Tani ato kërcënimet me bu.rg mos m’i tregoni mua zotëri, apo si e keni hallin ju, çfarë ju shqetëson që hidheni si gjel, jeni pjesë e sistemit? Meqë juve nuk ju bën përshtypje ky fakt, as mos hyni në faqen time dhe mos lexoni se çfarë shkruaj dhe dëgjoni gjeraqinat e sistemit.. a dhe mos harroni maskën se ju mbron nga Covidi.

Ndërsa atë bur.gun do ta shikojmë se kush do të shkojë dhe se a janë ligjore, dhe a shkelen të drejtat e njeriut nga këto që po bëhen”, shkruan Aida Shtino në replikë me një komentues në profilin e saj.

Leave a Reply