Djali më tha: “Ik nga shtëpia!”, nuk dija cfarë të bëja dhe u…

Djali më tha: “Ik nga shtëpia!”, nuk dija cfarë të bëja dhe u…

Djali më tha: “Ik nga shtëpia!”, nuk dija cfarë të bëja dhe u…

Unë që po ju shkruaj jam një grua në moshë, që kam kaluar vu.ajtje të mëdha, por ajo që po kaloj tani, nuk krahasohet me asgjë. Si thotë edhe fjala popullore, “atë që ta bën fëmija, nuk ta bën as Perëndia”.

Unë kam punuar për një kohë të gjatë në një shtypshkronjë ku ia kam kaluar mjaft mirë e kam qenë një punëtore e nderuar dhe e respektuar. Kam kaluar mjaft vite të bukura me atë kolektiv pune. Një nga këto ka qenë edhe miqësia ime me Dritën, e cila tani është krushka ime. Si shoqe kishim një ma.rrëdhënie të shkë.lqyer, hynim e dilnim me njëra-tjetrën në shtëpi dhe fëmijët i kishim pothuajse në të njëjtën moshë.

Leave a Reply