Diten e m arteses nusja vendos qe te thote jo per te bere sh aka, me pas gjithcka kthehet pe rmbys

Një nuse në Turqi ka dashur që ti bëjë një shaka bashkëshortit të saj të ardhshëm, dhe ka takuar para personin që do ti martonte duke i treguar për sh.akan që dë.shironte të bënte dhe kishin rënë d.akord. ‘Hayir’ në turqisht do të thotë jo, ‘Evet’ do të thotë po.

Në mo.mentin që punonjësi i gjendjes civile do të pyeste nusen se a d ëshiron që të ma rtohesh ai do të shprehej ‘Hayirilisiyla evet’, që do të thotë po me ‘hajr’, por që fillimisht të duket sikur do të thotë jo.Punonjësi i gje ndjes civile ja ka treguar të gjithë ngja.rjen dh.ëndrit dhe në mo mentin që nusja do të përgjigjej ai është çuar nga tavolina dhe është nisur për të dalë jashtë duke thënë se fatke. qësisht kjo ma rtesë nuk mund të bëhet.

Leave a Reply