Disa ilaçe bimore për të ndihmuar në dhimbjen e stomakut

Disa ilaçe bimore për të ndihmuar në dhimbjen e stomakut

Disa ilaçe bimore për të ndihmuar në dhimbjen e stomakut

Kur keni dhimbje në stomak do të përpiqeni të bëni gjithçka që ndjesia të largohet. Ka shumë arsye që mund të ndjeheni të sëmurë: helmimi nga ushqimi, intoleranca e ushqimit dhe sëmundja në lëvizje.

Për të trajtuar nauze, duhet të riktheni harmoni dhe shëndet në këto organe kritike. Duke marrë ushqime të ngrohta, të tretshme, së bashku me barishte balancuese dhe shumë ujë. Këtu janë disa nga ilaçet më efektive të nauzës, pa marrë parasysh se cili është shkaku. Xhenxhefili: Xhenxhefili (i quajtur sheng jiang) stimulon trupin të prodhojë lëngje që ndihmojnë tretjen, dhe ka karakteristika të ëmbla, të ngrohta, të cilat fortifikojnë shpretkën dhe stomakun, duke thithur nauze.

Zhang zhu: E njohur gjithashtu si atraktilodat rizomë, kjo barishte zvogëlon vjelljen duke rritur edhe oreksin, shkruan balanced living life. Cang zhu ka veti acrid, të hidhura dhe të ngrohta që zvogëlojnë ngecjen e tretjes dhe forcojnë organet e tretjes për t’ju ndihmuar të ndjeheni më mirë. Farat e kardamomit: Kur grimcohen, këto farëra aromatike (të quajtura sha ren) lëshojnë vajra që ndihmojnë në rivendosjen e ekuilibrit në traktin tretës dhe sigurojnë lehtësim të butë nga vjellja.

Chen pi: E njohur më shpesh si mandarina e tharë ose lëvozhga portokalli e mandarinës, chen pi ofron një mënyrë të thjeshtë dhe të shijshme për të lehtësuar shqetësimin në stomak.

Leave a Reply