Dikush afrohet dhe sheh të vërtetën rrënqethëse! Askush nuk e kishte kuptuar atë që po bënte babai

Duhet të ketë diçka si një ekzaminim psi kiatrik për t’u kapërcyer për të qenë prindër.

Edhe pse shumica e prindërve kujdesen për fëmijët e tyre, ka disa prindër që nuk e bëjën këtë.

Këto foto janë marrë nga një kalimtar në një supermarket në Cleveland, në Shtetet e Bashkuara, dhe tani mijëra njerëz po tregojnë indinjatën e tyre.

Për fat të mirë, ishte një grua që kishte guximin të ngrinte zërin para kësaj situate të papranueshme.

Erika Burch bleu ushqime në supermarketin Walmart në Cleveland të Teksasit, kur pap ritmas pa diçka shumë të çuditshme.

Një vajzë e vogël ecte pranë babait të saj, por vuri re se ajo ishte e përkulur mbi të në një mënyrë shumë të çuditshme.

Erika u afrua më afër dhe zbuloi, për tm errin e saj, se babai i saj po e mbante atë nga flokët me dorën e djathtë, ndërsa ecte me karrocë.

Kjo ndodhi shtatorin e kaluar dhe Erika i tha CBS se kishte dëgjuar zërin e vajzës”.

Ajo thoshte: ‘Të lutem, ndal, po më bën keq, të lutem, premtoj se nuk do ta bëj përsëri, të lutem, më lër të shkoj,’” thotë Erika.

Erika ndaloi babanë e saj dhe i kërkoi atij ta lës honte vajzën, por ai i tha asaj që të mos ndërhyjë.

Ishte në atë moment që ajo bëri fotografitë, donte një provë. Pastaj ajo kontaktoi policinë e Clevelandit për të raportuar burrin.

Por kur u tha atyre se çfarë ndodhi, policia tha se nuk donin të vazhdonin me an kesën.

Sipas tyre, nuk kishte prova që fëmija pësoi asgjë. Ajo nuk kishte asnjë dë mtim të trupit.

Por Erika nuk mendonte se kjo ishte një mënyrë për të trajtuar një fëmijë, kështu që ajo e postoi foton gjithandej, e cila ka marrë mjaftueshëm reagime sidomos nga prindërit.

Fakti ka marrë vëmendjen e mediave të ndryshme dhe tani policia dëshiron të merret me këtë rast.

Shërbimet sociale gjithashtu kanë ndërhyrë për të he tuar nëse është ab uzim apo jo.

Mund të ketë qenë një episod i thjeshtë, por kur ka fëmijë në mes është gjithmonë më mirë të kemi siguri.

Leave a Reply