Dieta e çmendur: Do të humbisni 6 kg brenda javës

Dieta e çmendur: Do të humbisni 6 kg brenda javës

Dieta e çmendur: Do të humbisni 6 kg brenda javës

Shtesa e kilogramëve është bërë një nga problemet më të mëdha, pasi ajo kontribuon në shfaqjen e shumë problemeve të tjera. Njerëzit që janë obezë zakonisht kanë probleme të tjera si: diabeti, sëmundja e tëmthit, sëmundjet e zemrës, apneja e gjumit, presioni i lartë i gjakut dhe llojet e ndryshme të kancerit.Të jetuarit e një jete më të shëndetshme do t’ju ndihmojë të ulni rrezikun e këtyre sëmundjeve. Supershendeti.com shkruan për një dietë të rekomanduar nga një kardiolog evropian, i cili është shumë i famshëm. Burimi kryesor i proteinave në të janë vezët. Në qoftë se keni mundësi t’i zgjidhni ato të freskëta do të ishte akoma më mirë.

Mundohuni gjithashtu të gjeni perime dhe fruta organike. Sigurohuni që ata janë të freskëta gjithashtu. Nëse ushtroheni rregullisht gjatë kohës që jeni në këtë dietë, do të arrini të humbni më shumë se 6 kg brenda javës! Është një dietë jashtëzakonisht e thjeshtë! Mëngjesi duhet të jetë i barabartë çdo ditë:

Leave a Reply