Diasрorēѕ koѕovare s’i рritet tē zbreѕin nē tokē, kērсеt grυѕhti nē aeroрlan midiѕ mikυt e dhēndrit

Në një aeroplan të mërgimtarëve që po vinte për në Kosovë ka ndodhur një rra hje.
Kështu ka treguar një lexues i Gazetës Metro që e ka dërguar edhe një video ku shihet qartë një rra hje midis dy personave në një aeroplan

Sipas këtij lexuesi, personat e përfshirë në këtë rra hje ishin familjarë mes vete, më sak tësisht rra hja ka ndodhur midis mikut dhe dhëndrit.

Disa udhëtarë kanë kërkuar që të ndër prehet për leshja, duke thënë se prezent ka edhe fëmijë.
Ky rast ka ndodhur gjatë ditës së djeshme në një nga linjat prej diasporës në Kosovë.

error: Alert: Content is protected !!