Dhanë gj akun e tyre për lirinë e atdheut/ Dalin pamje të rralla të familjes së Adem Jasharit, vetëm 3 javë para së të sul mohej nga Serbia

Dhanë gj akun e tyre për lirinë e atdheut/ Dalin pamje të rralla të familjes së Adem Jasharit, vetëm 3 javë para së të sul mohej nga Serbia

Dhanë gj akun e tyre për lirinë e atdheut/ Dalin pamje të rralla të familjes së Adem Jasharit, vetëm 3 javë para së të sul mohej nga Serbia

Pamje të rralla të familjes së Adem Jasharit, vetëm 3 javë para së të s ulmohej nga Serbia

27 janar 1998, këto janë pamjet e sul mit të parë të serbëve ndaj Familjes Jashari. Në çdo vend shihen vrima të mbetura të pl umbave por e gjithë Familja Jashari, shpë tuan nga sulmi”, kështu e fillon rrëfimin televizioni zviceran SRF
Në shihen Hamza Jashari, i cili flet për represionin e Serbisë, ndaj shqiptarëve të Kosovës.

Shaban Jashari, babai i Heroit Adem Jasari, në odën e tij flet pa frikë dhe i vendosur për të luftuar.

Leave a Reply