DETAJE të reja nga përdh unimi i të 15 vjeçares në Tiranë, ja fotot e kërcë nimit të 65 vjeçarit: Mirë se erdhe në ferr zemër

Përdhu nimi i 15 vjeçares në Tiranë nga 65 vjeçari Abaz Doku është një ngjarje që ka tr onditur mbarë opinionin publik.

Lidhur me këtë ngjarje ka reaguar djali i të moshuarit i cili ka dën uar aktin e rëndë të të atit. Ai ka deklaruar se i ati i ka thënë se me të miturën nuk ka kryer marrëdhë nie se ksuale me dhu në. Megjithatë ai e bën fajtor të atin për faktin se vajza ka qenë e mitur.

“E dë noj veorimin e babait tim. Babai tha se nuk ka kryer marrëdh ënie me dh unë me vajzën. Babai është fajtor se vajza është e mitur. E kam den oncuar më herët tim atë. E kam denoncuar për sjelljet e tij të pahijshme”, tha djalit i Abaz Dokut.

Theksojmë se 65 vjeçari Abaz Doku i cili ishte dhe roje i shkollës së saj, i ka filluar ngacmimet dhe përndjekjet ndaj vajzës rreth 1 vit më parë kur ajo ishte në klasën e 8-të.

Pasi kjo gjë u bë e ditur ai u pushua nga puna si roje shkolle. Megjithatë ai vijoi ta përndjekë të miturën pasi jetonin në një lagje. Ai e kërc ënonte atë duke i thënë se ia dinte historitë intime që ajo ka pasur në shkollë madje në një rast ka shkruar pranë banesës së saj në mur “S….. kur*a”.

Siç shihet dhe nga fotot e mëposhtme në muret e lagjes ai kishte shkruar “Mirë se erdhe në ferr zemër”, shkruhet në një pjesë të murit.

FOTO ne muret e lagjes:

Leave a Reply