Detaje të reja nga ngjarja e rëndë në Greqi, një nga autorët foli në gjuhën shqipe

Të tjera detaje zbulohen nga kr imi që tro nd iti Greqinë, vrasja e nënës së re. Policia greke ka bërë të ditur se piloti dhe specialistë kanë deshifruar gjuhën e folur nga një nga tre kr imine lët, pak para se të largoheshin nga vila në Glika Nera, Atikë.

Vje dhja me vr as jen e eg ër të nënës 20-vjeçare pranë foshnjës, në 11 maj, ka tepër ngjashmëri me atë të qershorit 2018 në zonën Alepohori, në familjen e instruktorit dhe kolegut të pilotit. Madje, policia greke po heton nëse të dhënat për të ardhurat dhe gjendjen e mirë ekonomike të pilotëve rrjedhin nga dikush i punësuar në aeroportin e helikopterëve dhe avionëve privatë në Megara. /korrieri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!