Detaje rë nqethëse/ Djali që i h oqi kokën nënës kishte vite i sëmurë me… nuk pranonte as të kurohej

Detaje rë nqethëse/ Djali që i h oqi kokën nënës kishte vite i sëmurë me… nuk pranonte as të kurohej

Detaje rë nqethëse/ Djali që i h oqi kokën nënës kishte vite i sëmurë me… nuk pranonte as të kurohej

Olsi Çekiçi, 44 vjeç, që lloi sot në orët e pasdites disa herë për vd ekje me th ikë në banesën nënën e tij, Feride Çekici.
Ky është versioni zyrtar i Po licisë së Pogradecit, për ngjarjen tro nditëse.

Çekiçi, në foton e mëposhtme, mësohet se është me precedent të mëparshëm penal, i dënuar për dr ogë.

Ky i fundit vuan edhe nga sh ëndeti m endor. Para disa kohësh ai ka marrë mje kime dhe ka qenë i shtruar në spi talin ps ikiatrik në Elbasan.

Leave a Reply