“Deri sot keni afat”, vjen njoftimi i rëndësishëm për shqiptaret në Itali

“Deri neser keni afat”, vjen njoftimi i rëndësishëm për shqiptaret në Itali

“Deri neser keni afat”, vjen njoftimi i rëndësishëm për shqiptaret në Itali

Vetem nje dite nga afati i vënë nga qeveria italiane për të huajt që duan të pajisen me një leje qëndrimi. Afati mbyllet më 15 g usht. Në Itali përllogaritet të jetojnë pa pasur të drejtën e qëndrimit rreth 670 mijë të huaj.

Janë persona që u ka sk aduar leja e qëndrimit e nuk kanë mundur ta përtërijnë, që kanë ardhur për turizëm apo studime e nuk janë kthyer më në vendlindje, ata që kanë hyrë në mënyrë të pal igjshme. Nga 1 qe rshori deri më 15 g usht tashmë, pasi afati fillestar ishte deri më 15 ko rrik dhe u shty me vendim të qeverisë italiane, për shumë prej tyre që kanë një vend pune, hapet një dritare për t’u pajisur me lejeqëndrim.

Leave a Reply