Deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje i del punë me një serb të pitë në Fushë Kosovë

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Korenica, ka bërë të ditur se gjatë mbrëmjes së kaluar, ka bërë aksident, teksa ishte duke u kthyer në banesë bashkë me familje, raporton Gazeta Blic.

Korenica, thotë se një veturë, që ishte pronë e një serbi, kishte marrë kahjen e kundërt në rrethrotullim, dhe pasi erdh policia e trafikut dhe ja bëri vozitësit testin e aIkooIit doli të ishte nën ndikimin e tij.

Ai ka bërë të ditur se nuk ka pasur Iëndime në njerëz, përveç dëmeve materiale.

Shkrimi i plotë i tij:

Mbrëmë, unë dhe familja pësuam një aksident të vogël përderisa ishim në kthim për në banesë.

Vetura Renault që ishte pronë e një serbi, kishte marrë kahjen e kundërt në rrethrotullim, dhe pasi erdh policia e trafikut dhe ja bëri vozitësit testin e aIkooIit doli të ishte nën ndikimin e tij.

Megjithëse në fillim nuk doja ta bëj publike këtë aksident, e mendova që dikujt mund ti shërbejë si mësim. Vozitja nën ndikimin e aIkooIit mund të sjell fataIitet, në këtë rast mund të ju duket se po vozitni në kahjen e duhur por përfundoni në atë të gabuar dhe mund të merrni jetë nerëzlsh.

Falë Zotit shpejtësia e vozitjes ishte e ultë, përndryshe vetëm një Zot e di si kishte me përfundu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!