“Deputetë dhe Ministra shqiptarë janë gati të paguajnë 2 mijë euro për marrdhënie se*suale me këto…” (Video)

Gazetarja Zhaklin Lekatari ka qenë dje e ftuar në emisionin “Shqipëria Live’ ku ëshrë diksutuar mbi rastet e fundit të bëra publike lidhur me abûzimet s*ksuale, qoftë me fëmijë apo me të rritur.

Ajo lexoi një mesazh që i kishin dërguar në rrjete sociale, tek thuhej se pjesa më e madhe e ministrave dhe deputetëve në vendin tonë, janë të gatshëm që të paguajnë deri në 2 mijë euro për të kryer marrèdhënie s*ksuale.

Leave a Reply