Dentisti nuk ua tregon këtë asnjëhërë : Ja se si të shpëtoni dhëmbin me bustinen e çajit

Ka kaq shumë gjëra që ne hedhim por që mund të përdorim në kaq shumë mënyra. Bustinat e çajit janë një nga gjërat më të dobishme që hedhim në plehra çdo ditë.

Ato kanë vlerë shumë më tepër sesa thjesht pirja e disa çajit, përmbajnë veti medicinale dhe pastrimi që mund të përdoren në shumë forma të ndryshme të bukurisë, kujdesit shëndetësor, madje edhe menaxhimin e dhi. mbjeve.

Qeset e çajit janë një armik i çdo dentisti për shkak se sa efektivisht mund të trajtojë një dhëmb të sëm. urë.

Një mjek tipik normalisht do të planifikonte për një heqje rrënjësore të dhëmbit, e ndjekur nga antibi. otikëve dhe ila. çeve kundër dhi. mbjeve.

Një bustinë e çajit të zi mund të jetë një trajtim efektiv natyror për një dhëmb të abscesuar, sepse vetitë e tij luf. tojnë kundër infe. ksionit dhe reduktojnë dhi. mbjen dhe inflamacionin. Është një il. aç i lehtë natyral që kushdo mund ta bëjë këtë.

Me bustinen e çajit të zi mund të jetë një trajtim efektiv natyror për një dhëmb të abscesuar, sepse vetitë e tij kundër infe. ksionit dhe reduktojnë dhim. bjen dhe inflamacionin. Është një il. aç i lehtë natyral që kushdo mund ta bëjë këtë.

Pjesa më e mirë për këtë është që ju të shmangni shpenzimet dhe në vend të kësaj ja çfarë të bëni:

• Thjesht vendosni një bustinë të ngrohtë dhe të lagësht dhe rrethoni dhëmbin.

• Mbajeni bustinën e çajit në vend për 20-30 minuta

• Përsëriteni procedurën çdo dy orë gjatë ditës.

• Mos flini me të se është një rre. zik i mbytjes.

Nëse keni përjetuar ndonjëherë një dhëmb të absconduar, ju e dini se sa e dhim. bshme mund të jetë. Ky il. aç natyral të eliminojë infe. ksionin shpejt

Leave a Reply