Del pasuria e vejushës së Azem Hajdarit, do vini duar në kokë kur të mësoni sa para dhe shtëpi ka Fatmira

Del pasuria e vejushës së Azem Hajdarit, do vini duar në kokë kur të mësoni sa para dhe shtëpi ka Fatmira

Del pasuria e vejushës së Azem Hajdarit, do vini duar në kokë kur të mësoni sa para dhe shtëpi ka Fatmira

Në datën 18 qershor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi të shkarkojë nga detyra ish-Gjyqtaren e Apelit Fatmira Hajdari
Hajdari u shkarkua nga KPK për shkak se iu gjetën parregullsi në lidhje me pasurinë, ndërkohë që ka dalë edhe vendimi i plotë për ish-gjyqtaren, që e kompromenton edhe më shumë, pasi janë rreth 1 miliardë lekë pasuri të paligjshme që ajo ka tentuar t’i fshehë.
Fatmira Hajdari është përpjekur që të fshehë pasurinë duke shkelur ligjet si dhe nuk justifikon me të ardhura të ligjshme një pasuri me vlerë 948 mijë USD. Ky është konkluzioni i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, shkallës së parë të Vetingut, në vendimin për shkarkimin e gjyqtares pas një karriere 20-vjeçare në drejtësinë shqiptare.

Leave a Reply