Del nga bu rgu me ur gjencë Jaho Mulosmani, i dën uari përjetë për v r a s j en e Azem Hajdarit, zbulohet ç’ka ndodhur

Jaho Mulosmani, i njohur gjithashtu edhe si Jaho Salihi ka dalë nga b u r g u! I d ë n u a r i me b u r g përje të për v r a s j e n e deputetit të Partisë Demokratike, Azem Hajdari, është sjellë në Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Teresa” për të bërë një sk aner.

Gjendja e tij shëndetësore është r ë nduar në b u r g dhe është nxjerrë nga institucioni ku po kryen d ën im in për trajtim më të specializuar në QSUT, por nuk dihet ende se nga çfarë vu an ish-zyrtari i Policisë së Shtetit.Për v r a s j e n e liderit historik të PD-së është dë n uar me b u r g im të përje tshëm vetëm Jaho Mulosmani, ndërsa vëllezërit Izet dhe Ismet Haxhia, përkatësisht me 25 dhe 20 vite he qje lir ie.

error: Alert: Content is protected !!