Deklarata sh okuese e ‘Znaçkës’: UÇK-ja ka kryer kr ime

Deklarata sh okuese e ‘Znaçkës’: UÇK-ja ka kryer kr ime

Deklarata sh okuese e ‘Znaçkës’: UÇK-ja ka kryer kr ime

Së fundmi Gj ykata Speciale ka ngritur akta kuzë ndaj presidentit të Kosovës Hashim Thaçi dhe liderit të PDK-së, Kadri Veseli.R eagime të shumta ka pasur në mbrojtje të UÇK-së se ajo nuk ka kryer kr ime dhe se l ufta e saj ka qenë e pastër.

“Unë e besoj që ka bërë k rime UÇK-ja. Shiko, unë jam për zbardhjen e të gjitha vr asjeve gjatë l ufëts dhe pas lu ftës. Kjo është strategji e amerikanëve e cila nuk ndryshon, politika e jashtme nuk ndryshon. Dhe mbi bazën e kësaj jam optimist se fundi i Hashim Thaçit do të jetë pozitiv, e pafsha me 100 vjet burg”, ka deklaruar Zeka.

Leave a Reply