Daut Haradinaj me deklarate te ”fuqishme” per Donika Gervallen / ” Kurre nuk do e kritikoj Doniken , ajo eshte vajza e heroit tim”

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Daut Haradinaj ka treguar se pse nuk është për.fshirë në debatin e fundit që
është bërë rreth ministres së Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, për qën.drimin e saj për Gjykatën Speciale. Haradinaj ka deklaruar se nuk është përfshirë në debat, pasi që ministrja është pasardhë.se e një heroit. “Donika është bashkëvendëse e jona, është bija e heroit. Ne i dimë vuajtjet që i ka pa.sur, ne asnjëherë nuk do të biem pre e situatave politike për me kritiku një pasardhëse të heroit tanë”,
pohoi ai në Debat Plus të RTV Dukagjinit.

Ndërkaq, sa i përket akuzave që PDK i ka bërë në drejtim të
ministres Gërvalla, Haradinaj tha se PDK nuk du.het të bëjë propaganda. “PDK i ka politikat e veta, e që të zotit e shtëpisë i ka në rrethanë më të vështira. Është le.htë më dal në shesh e të bëjnë propaganda. Ata i kanë juristët e tyre, por që në këto rrethana asnjëra palë nuk do të dalë fi.tuese”, shtoi.  Megjithatë, Haradinaj tha se ministrja Gërvalla tashmë është
kryediplomate dhe ka për de.tyrë që të përkujdeset për qytetarët e Kosovës.

error: Alert: Content is protected !!