Dashuaria s’njeh moshë?! Tr.ondit 19 vjeçari, martohet me një 77 vjeçare

Dashuaria s’njeh moshë?! Tr.ondit 19 vjeçari, martohet me një 77 vjeçare

Dashuaria s’njeh moshë?! Tr.ondit 19 vjeçari, martohet me një 77 vjeçare

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Mosha është vetëm një numër, apo jo? E ga bu ar, mosha është një fjalë dhe një fjalë nuk arrin në rrugën e dashurisë së vërtetë. Por në qoftë se e dashura juaj është e moshës së e nënës suaj tuaj, atëherë është v ësh tirë e besueshme. E tillë është historia e Gary 19 vjeçar dhe Almedas 7 vjeçar. Ai pretendon se ka rënë çm endur isht në dashuri me të qysh prej kur filluan të takoheshin kur ai është 17 vjeç pra në vitin 2016. Çifti Tennessee u takua për herë të parë në një ditëlindje të mikpritësit të përbashkët në Chuck E.

Kur Gary takoi Almeda, ai i për në një intervistë Barcroft TV, se ishte vërtet “dashuri në shikim të parë”. “Ai gjithashtu zbuloi se ata u martuan vetëm dy javë pas takimit me njëri-tjetrin. “E dija që ajo ishte ajo dhe nuk kishte asnjë dy shim për këtë. Ju e dini që shumë njerëz presin vite për t’u martuar dhe të gjithë kanë mendime të ndryshme për t’u martuar shpejt, por ne e dinim se ishim të dashuruar. “, ka thënë Gary. Almeda gjithashtu ka deklaruar se edhe ajo është dashuruar në shikim të parë. “Unë vetëm kam shikuar në sytë e tij dhe kam rënë në dashuri me ato sytë ngjyrë kafe. I dua flokët e tij.”

Gruaja 72-vj eçare gjithashtu zbuloi se ajo po përpiqej të niste jetën me vde kje n e bashkëshortit të saj me të cilin ishte martuar për 43 vjet, para se të takonte Gary. Ajo gjithashtu shtoi: Nuk isha duke kërkuar për një djalë të ri, por Gary sapo kishte ardhur e dija menjëherë se ai ishte ai. Në rast se po pyesnin se si Gary e për jetoi këtë, ai tha se ishte krejtësisht normale të binte në dashuri me një grua, pavarësisht se ishte mjaft e vjetër.

Leave a Reply