Dalin të tjera detaje për fëmijën shqiptar që dha shpirt në Kakavijë: Ishte vetëm 10 vjeç, e zeza nënë dhe i ziu baba

Dalin të tjera detaje për fëmijën shqiptar që dha shpirt në Kakavijë: Ishte vetëm 10 vjeç, e zeza nënë dhe i ziu baba

Dalin të tjera detaje për fëmijën shqiptar që dha shpirt në Kakavijë: Ishte vetëm 10 vjeç, e zeza nënë dhe i ziu baba

Pamjet e aksi dentit tra gjik në Kakavijë, ku humbi jetën një fëmijë i përplasur nga një ambulancë, kurse një tjetër ka përfunduar i përplasur në anë të rrugës.

Identiteti dhe mosha e fëmijës është ende me rezerva. Nga burime thuhet se ishte me iniciale S.N., 10 vjeç nga Lezha dhe ishte duke pritur me familjen e tij për të kaluar doganën.Pamjet e aksi dentit tra gjik në Kakavijë, ku humbi jetën një fëmijë i përplasur nga një ambulancë, kurse një tjetër ka përfunduar i përplasur në anë të rrugës.

Leave a Reply