Dalin të tjera detaje/I mori jetën i vëllai. “Punon me burrat e botës në Itali” përgjigjej i ati kur e pyesnin për vajzën

Dalin të tjera detaje/I mori jetën i vëllai. “Punon me burrat e botës në Itali” përgjigjej i ati kur e pyesnin për vajzën

Dalin të tjera detaje/I mori jetën i vëllai. “Punon me burrat e botës në Itali” përgjigjej i ati kur e pyesnin për vajzën

Janë zbardhur detaje të reja nga ngjarja e ndodhur në vitin 2012, ku babë e bir ek zek utuan familjaren e tyre Eglantina Buci, atë kohë 31 vjeç, të cilën më pas e gro po sën në Malin e Dajtit.

E vr au motrën dhe e groposi në Dajt pse iku nga shtëpia, kush është 37-vjeçari vrasës me pagesë, në burg për atentatin ndaj aktorit. Sipas News 24, vajza ishte larguar nga shtëpia, dhe babai bashkë me të vëllain Shkëlzen Buci e konsideruan këtë një ç’nd erim të familjes. Tek ‘’Fresku’’ në Tiranë Shkëlzen Buci kishte lënë takimin me të motrën, ku në kërc ënimin e ar mës e mori në makinë dhe më pas e v r au me pl u mb në kokë.

Bashkë me të atin e morën dhe e grop os ën tek ‘’Mali me Gropa’’. Një muaj pas gro pos ojes, kafshët e eg ra e kishin zbuluar trupin e pajetë derisa një ditë një gjahtar gjeti es htrat dhe njoftoi p olicinë. Eglantina Buci ishte deklaruar e humbur, teksa kal lë zimin e kishte bërë e ëma.

Por pol icia mori në pyetje të atin, i cili deklaroi se ishte pro situ të në Itali. Pol icia ngriti dys hime kur familjarët nuk bënin asnjë kë rkim apo ten tativë për ta gjetur. Pas ekspertizës mjeko-ligjore të eshtrave të vikt im ës, doli se ajo ishte Eglantina Buci dhe pikërisht autorë ishin i ati dhe i vëllai.

Leave a Reply