Dalin fotot ekskluzive/ Ja kush është 65 vjeqari që perd unoi 15 vjeqarën dhe e shan tazhoi me video

JOQ Albania siguron fotografinë e rojes 65-vjeçar që abu zoi sek sualisht me të miturën për disa vite në Babrru të Tiranës. Ai shihet në disa fotografi në mes të nxënësve të moshave të ndryshme.

Kujotjmë se dje ngjarja e rë ndë tro nditi kryeytetin.

65-vjeçari, Abaz Doga ab uzoi për tre vjet me një të mitur e cila në momentin kur ka bërë den oncimin në Polici është në moshën 15-vjeçare.

Ai ka punuar si roje në shkollën ku studionte adoleshentja dhe e ka sha ntazhuar atë për një kohë të gjatë duke shkruar në mure “Sa** K*va” derisa e reja është dorëzuar dhe ka kryer mar rëdh ënie se ks uale me të.

Në momentet int ime ai ka filmuar gjithçka duke e shpërndarë videon tek tre të rinj që po ashtu e kanë sha ntazhuar vajzën dhe kanë kryer ma rrëdhënie se ks uale me të.

Leave a Reply