Dalin detajet rr ëqethëse/ Shqiptari i futi kokës plu…, ndërsa të atin kur e pyesin ku e ke gocën thoshte: Punon me burrat e botës në Itali

Dalin detajet rr ëqethëse/ Shqiptari i futi kokës plu…, ndërsa të atin kur e pyesin ku e ke gocën thoshte: Punon me burrat e botës në Itali

Dalin detajet rr ëqethëse/ Shqiptari i futi kokës plu…, ndërsa të atin kur e pyesin ku e ke gocën thoshte: Punon me burrat e botës në Itali

Janë zbardhur detaje të reja nga ngj arja e ndodhur në vitin 2012, ku babë e bir ek zek utuan familjaren e tyre Eglantina Buci, atë kohë 31 vjeç, të cilën më pas e gro po sën në Malin e Dajtit. Sipas News 24, vajza ishte larguar nga shtëpia, dhe babai bashkë me të vëllain Shkëlzen Buci e konsideruan këtë një ç’nd erim të familjes.

Tek ‘’Fresku’’ në Tiranë Shkëlzen Buci kishte lënë takimin me të motrën, ku në kërc ënimin e ar mës e mori në makinë dhe më pas e v r au me pl u mb në kokë. Bashkë me të atin e morën dhe e gr op os ën tek ‘’Mali me Gropa’’. Një muaj pas gro pos ojes, kafshët e eg ra e kishin zbuluar trupin e pajetë derisa një ditë një gjahtar gjeti es htrat dhe njoftoi p olicinë.

Leave a Reply