DaIin pamjet (video): Ja Se Si u krye grabitja e 1 Milion eurove në shtëpinë e biznesmenit grek

DaIin pamjet (video): Ja Se Si u krye grabitja e 1 Milion eurove në shtëpinë e biznesmenit grek

DaIin pamjet (video): Ja Se Si u krye grabitja e 1 Milion eurove në shtëpinë e biznesmenit grek

Një biznesmen grek ka rënë pre e mas.kave mbrëmjen e djeshme në Selanik, duke i vje.dhur 1 milionë euro. Së fundmi janë publikuar edhe pamjet e grabitijes. Autorët kanë hyrë në shtëpinë e biznesmenit të mas.kuar nga koka deri tek këmbët.

Ata i morën paratë e biznesmenit pas një vj.edhje tjetër që kishin kryer aty pranë. Mësohet se pronari i shtëpisë, i cili kishte shkuar me familjen e tij për pushime, u njoftua nga kompania që kishte marrë përsipër ruajtjen e banesës. Sipas vlerësimeve të Policise, e gjithë vjedhja zgjati në një kohë të shkurtër dhe lëvizjet e autorëve tregojnë se ata kishin planifikuar më parë edhe detajin më të vogël.

Leave a Reply