Dafina publikon foton më të re nga “dasma” e saj, nuse kaq moderne nuk keni parë kurrë

Dafina publikon foton më të re nga “dasma” e saj, nuse kaq moderne nuk keni parë kurrë

Dafina publikon foton më të re nga “dasma” e saj, nuse kaq moderne nuk keni parë kurrë

Dafina Zeqiri vazhdon të jetë shumë e dashur për të gjithë. Ajo po vazhdon me veprimtarinë dhe koncertet e saj në Kosovë. Dafi është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme. Në foton e fundit ajo është shfaqur nga dasma e saj e improvizuar dhe po duket nuse shumë moderne. shi ko vi deon me po sht KE TU

Leave a Reply