Çun Lajçi-Haradinajt: Kur të bëhesh president, më premto se s’do t’më vini tek v arri, ti as Thaçi, Kadriu, Isa as Fatmiri, sepse atë natë m’presin Shkëlzeni e Luani yt

Çun Lajçi-Haradinajt: Kur të bëhesh president, më premto se s’do t’më vini tek v arri, ti as Thaçi, Kadriu, Isa as Fatmiri, sepse atë natë m’presin Shkëlzeni e Luani yt

Çun Lajçi-Haradinajt: Kur të bëhesh president, më premto se s’do t’më vini tek v arri, ti as Thaçi, Kadriu, Isa as Fatmiri, sepse atë natë m’presin Shkëlzeni e Luani yt

Aktori Çun Lajçi ka r eaguar pasi Ramush Haradinaj ka shpallur kandidaturën për president të vendit. Përmes një postimi në Fb, ai ka thënë se në Colmar i kishte premtuar se nëse bëhet kryeministër, do t’ia bëjë pensionin 1 mijë euro, 100 personaliteteve, përfshirë dhe atë, por që nuk e kishte bërë, përcjell KorrektPress.

Lajçi i ka thënë se tani kur të bëhet president, a do t’i premtojë se s’do t’i shkojë tek v arri, as ai, as Thaçi, Kadriu, Isa e as Fatmiri. Kjo, pasi aktori ka thënë se atë natë do ta presin Shkëlzeni e Luani i tij, Ademi, Azemi, Zahiri e Agimi dhe këta s’bën të takohen me ata.

Leave a Reply