Çudira shqiptare, punonjësi i OSHEE h abitet nga ajo që gjen poshtë tjegullave të shtëpisë ne Elbasan

Çudira shqiptare, punonjësi i OSHEE h abitet nga ajo që gjen poshtë tjegullave të shtëpisë ne Elbasan

Çudira shqiptare, punonjësi i OSHEE h abitet nga ajo që gjen poshtë tjegullave të shtëpisë ne Elbasan

Punonjësit e OSHEE-së në Elbasan kane pare nje gje ndryshe ne terren kur kane shkuar per te pare nje shtepi dhe se ku ishte futur kablli. Këtë rast OSHEE e ka sh përndarë në Fb duke treguar edhe ha binë se si një qytetarë kishte fshehur kabullin el ektrik që e kishte lidhur il egalisht poshtë tjegullave . Kjo ngjarje ka ndodhur në Elbasan.Por keshtu ka ne te gjithe shqiperine.Va rferia ne shqiperi ben qe njerezit te gjjne menyra per te marre en ergji el ektrike me kosto me te ulet.

Leave a Reply