Ç’të bën varfëria/ Tentoi të v idhte në shtëpinë e italianëve, shqiptari bie nga 9 metra lartësi dhe humb jetën

Ç’të bën varfëria/ Tentoi të v idhte në shtëpinë e italianëve, shqiptari bie nga 9 metra lartësi dhe humb jetën

Ç’të bën varfëria/ Tentoi të v idhte në shtëpinë e italianëve, shqiptari bie nga 9 metra lartësi dhe humb jetën

Një ngjarje e r ëndë ka ndodhur mbrëmë në Itali. Një tridhjetë vjeçar shqiptar, v diq mbrëmë duke rë në nga një ndërtesë në Santhià (Vercelli), një provincë në Itali, ku me një bashkëpunëtor po tentonte të vid hte një shtëpi. Ata kanë shfrytëzuar mungesën e pronarëve të shtëpisë, pasi ndodheshin me pushime.
Ndërkohë kanë qenë banorët e pallatit që kanë dëgjuar zhurmat dhe kanë lajmëruar po licinë. Pas mbërritjes së karab inierëve, njëri nga haj dutët ka arritur të ikë, ndërsa tjetri, i identifikuar si shtetas shqiptar, r a nga 9 metra lartësi, në kangjellat që ndodheshin aty pranë. Ai ndërroi jetë nga dëmtimet e rë nda, teksa transportohej me helikopter në një s pital të Torinos.

Leave a Reply