Çmenduri, o zot i madh/ Pacientët me koronavirus ka fshojnë mjekët dhe tentojnë të ikin nga spi tali

Të lëpish gishtat bashkë me duart/ Ja si përgatitet reçeli me luleshtrydhe për 30 minuta, shumë e lehtë

Të lëpish gishtat bashkë me duart/ Ja si përgatitet reçeli me luleshtrydhe për 30 minuta, shumë e lehtë

Mbrëmjen e së shtunës, një ndodhi e pazakontë u regjistrua në një sp ital në Romë, që përfshiu 3 emigrantë të inf
ektuar me koronavirus, të cilët ishin nën trajtimin e nevojshëm mjekësor.
Emigrantët në fjalë, që ndodheshin prej disa ditësh të shtruar në sp italin ushtarak të Cielo-s, nuk donin të qëndronin më të sh truar dhe refuzimi i mjekëve precipitoi në dh unë.

Ata qëll uan me grushte dhe ka fshuan mje kët dhe infermierët që u përpoqën t’i ndalonin për t’u bërë rr ezik për njerëzit e tjerë, deri në mbërritjen e po licisë, e cila i ar resto

Leave a Reply