‘Çmendet’ NASA/ Mali i Tomorit fsheh diçka të m istershme në brendësi të tij

‘Çmendet’ NASA/ Mali i Tomorit fsheh diçka të m istershme në brendësi të tij

‘Çmendet’ NASA/ Mali i Tomorit fsheh diçka të m istershme në brendësi të tij

Një misteri i madh ka qarkulluar kohët e fundit në N ASA, sipas një ish -punonjësi të këtij institucioni, i cili ka deklaruar në një ambient me miq të tij që në Shqipëri dhe me ekzaktësisht në malin e Tomorit ka ndodhur diçka e rëndësishme për NASA, sipas tij, aty ka mundësi të madhe që në brendësi të malit të ekzistoj një piramidë e madhe që në brendësi të saj përmban objekte misterioze. Sipas tij, satelitet e fuqishëm të NASA kanë zbuluar diçka të tm errshme nga ai mal

Sipas këtij ish- shkencëtari aty mund të ketë zana×llën jeta tokësore dhe fundin e njerëzimit njëkohësisht… vrojtimi që i është bërë me rreze nga sateliti ka treguar se materiali në atë mal nuk është tokësor. Me tej ai tregon se për shqiptaret ai është një vend i shenjtë dhe se aty kanë ndodh shumë mrekulli, gjë që tregon se aty ka diçka jashtë normales… dhe që ai material që është gjetur aty është shumë i mistershëm sepse mostrat që ka analizuar kanë nxjerr që ky material është i pa njohur deri tani.

Leave a Reply