Çmenden Të Gjithë!! Askush Nuk Po E Beson Këtë Që Po E Bën Amerika Për Ushtrinë Shqiptare!!

Ambasada amerikane ne Tirane ka publikuar foto nga stervitja e madhe e NATOs ne Shqiperi Defender Europe 21, e cila eshte duke u zhvilluar gjith ashtu edhe ne mjaft vende te tjera te Europes qendrore dhe jugore.

Vetem ne Shqiperi jane dis.lokuar 6 mije f orca u shtarake te SHBAve bashke me mjetet e tyre, ku spikasin ra ketat “Patriot” te pozicionuara ne bazen e Kuçoves. Keto te fundit konsiderohen si ra ketat me te avancuara kun.der ajrore momentalisht.

Defender Eu rope 21 ka filluar ne portin de.tar te Durresit. Ajo eshte zhvilluar ne drejtimin e NATOs. Eshte para pare qe ne keto stervitje te marrin pjese mbi 30 mije trupa u shtarake te gjithe llojeve nga mbi 25 shtete anetare te NATOs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!