Çka do të ndodh nesër në Kosovë?

Çka do të ndodh nesër në Kosovë?

Çka do të ndodh nesër në Kosovë?

Për ditën e nesërme, më 20 gusht 2020 janë paralajmëruar të zhvillohen këto ngjarje në Kosovë: Kryeministri Avdullah Hoti merr pjesë në takimin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 11:00) Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj merr pjesë në zbu limin e sht atores së h eroit Ismet Ukaj. (Strellc i Epërm i Deçanit, sheshi “Ismet Ukaj”, ora 11.00)

Ministri i Shë ndetësisë Armend Zemaj viziton Komunën e Prizrenit, ku do të takohet me autoritetet e pushtetit lokal. (Ora 13:00) Lëvizja Vetëvendosje mban konferencë për media. (Zyrat e Vetëvendosjes në ‘Arbëri’, Prishtinë, ora 13.00)Ministri i Shë ndetësisë Armend Zemaj viziton Qendrën Rajonale të Shëndetësisë Publike dhe Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare. (Prizren, ora 13:30-14:00)

Leave a Reply