Çika e Jusuf Gërvallës “dridhë“ gjithë Kosovën me deklaraten e saj për qeverinë…

Ministrja e Puneve te Jashtme, Donika Gervalla eshte krenuar me veprimet e fundit te Qeverise Kurti.
Ne nje sta.tus ne Facebook, ajo ka per mendur premtimet, qe sipas saj, s’po mbe.sin vetem fjale.

1.2 milion vak sina, homologimi, Europe Defender 2021. Çdo dite nga nje hap, nganjehere edhe me shume se nje.

Kemi premtuar pune dhe jo fjale, ka deklaruar ajo.

Albin Kurti, permes nje postimi ne faqen zyrtare ne ‘Facebook’, ka thene se ka ardhur, siç thote ai, fundi i zhvatjes nga homologimi, derisa ka pasur kritika edhe per qeverite e kaluara. Ne anen tjeter, ai ka thene se mbetet ne doren e deputeteve per ndryshimin e Li.gjit per Automjete. Gjithashtu Albin Kurti ka njoftuar se do te vijne 1,2 milion vak sina per Kosoven te cilata i kane blere qeveria

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!