Çifti zbulon thesarin e fshehur në oborrin e shtëpisë, nuk do ta besoni çfarë bëjnë më pas

Çifti zbulon thesarin e fshehur në oborrin e shtëpisë, nuk do ta besoni çfarë bëjnë më pas

Çifti zbulon thesarin e fshehur në oborrin e shtëpisë, nuk do ta besoni çfarë bëjnë më pas

Matthew Emanuel dhe e shoqja Maria Colonna, për shumë vite me radhë nuk i kishin kushtuar rëndësi një kutie metalike që dukej pjesërisht mbi tokë në kopshtin e tyre në Staten Island, të New York-ut. Mirëpo kur në kopësht hynë disa drerë dhe dëmtuan pemët e mbjella, atyre iu desh të bënim punime për të mbjellë të reja, kur vunë re përsëri kutinë.

Të shtyrë nga kurioziteti ata hoqën kapakun e saj dhe nuk po u besonin syve. Brenda kutisë ata gjetën plot 16 mijë dollarë, diamante, unaza dhe xhevahire të arta me vlerë 52 mijë dollarë. Në mes të kutisë ata gjetën dhe një pusullë ku ishte shënuar dhe një adresë, e cila për habinë e tyre ishte e një komshiu afër. Pa asnjë hezitim ata vendosën se çfarë do bënin.

Leave a Reply