Cfarë po ndodhë, Vjehrri e vr’ et nusen dhe më pas veten!..

Një burrë dhe një grua, rreth moshës 80 vjeç ai, dhe 50 vjeçe ajo, u gjetën të vd/ekur në një shtëpi në Spresiano (Itali), të qëlluar nga një ar/më. Mediat italiane bejne me dije se ata ishin vjehrr dhe nuse.

Gruaja u gjet e shtrirë në kopsht, burri në ambient tjeter, me ar/më gjahu pranë tij.

Rasti dy/shohet se eshte vr/asje dhe vetëv/rasje. Alarmi u dha nga një kalimtar dhe një fqinj, të cilët telefonuan në 112 kur dëgjuan britmat dhe të shtënat. /korrieri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!