Çfarë po ndodh në Klan Kosova, kapën në emisionin të drejtpërdrejtë

Çfarë po ndodh në Klan Kosova, kapën në emisionin të drejtpërdrejtë

Çfarë po ndodh në Klan Kosova, kapën në emisionin të drejtpërdrejtë

Çfarë po ndodh në Klan Kosova, kapën në emisionin të drejtpërdrejtë

Në televizionin Klan Kosova ka filluar emision h umoristik “Stupcat”, aty u biseduan për të drejtat e shqiptarëve dhe Serbve në Kosovë ku aty thuhet se u dhan shum të drejta m inoriteteve sesa qytetarëve kosovar./ shkruan ST OP Online

Emisioni humortistik shikojeni videon:https://www.facebook.com/watch/?v=635054830704725&extid=2rLClDvhrIq0hXzg

Leave a Reply