Çarçafë “ho.rror” dhe dorashka “ferri”/ fotografi që do t’ju rrëqethin

Ju mund të mendoni se bëhet fjalë për disa skena të d hunshme ose histori fantazmash, por jo. Pa e kuptuar mund t’ju trembin si mos më keq motivet e tapetit ose çarçafët në shtrat.


Leave a Reply