BURRl Ndahet Nga Gruaja Në Mes Të Dasmës,Arsyeja E Tij Ka TruIIosur Të Gjithë …

BURRl Ndahet Nga Gruaja Në Mes Të Dasmës,Arsyeja E Tij Ka TruIIosur Të Gjithë …

BURRl Ndahet Nga Gruaja Në Mes Të Dasmës,Arsyeja E Tij Ka TruIIosur Të Gjithë …

I kërkon burrit që ajo të largohet. Një diskutim i lehtë mes të dyve kaloi pa u vënë re, ndërsa djali dëgjoi fjalën e saj.Nëna largohet! Menjëherë pas këtij veprimi, burri sheh nënën teksa ikën dhe ndalon muzikën. Ai pyet dasmorët: ‘’Kush do e blejë nënën time?’’ Të gjithë të sho.kuar nuk u përgjigjen.Ai pyeti sërish, dhe më pas u përgjigj vetë: Akush nuk e do. I prekur nga kjo situatë, ai shkon tek nëna, I puth këmbët dhe thotë: ‘’Nusja ime e ardhshme nuk e do nënën time.’’Pas kësaj, burri I kërkon faIje të ftuarve dhe i lajmëron se do të n dahet nga gruaja e tij, para se të martohet. Më pas, ai jep mesazhin që p rek të gjithë për nënën. Për më shumë, ndiqeni në videon e dhënë më poshtë:

Leave a Reply