Burri i varfër punonte për bukën e gojën në koshat e plehrave, i troket fati një ditë dhe gjen 350 mijë euro/ As që do t’ju shkojë mendja se çfarë bëri më pas

Burri i varfër punonte për bukën e gojën në koshat e plehrave, i troket fati një ditë dhe gjen 350 mijë euro/ As që do t’ju shkojë mendja se çfarë bëri më pas

Burri i varfër punonte për bukën e gojën në koshat e plehrave, i troket fati një ditë dhe gjen 350 mijë euro/ As që do t’ju shkojë mendja se çfarë bëri më pas

As më shumë e as më pak por plotë 350 mijë euro ka gjetur një punëtor pastrimi në një kosh mbeturinash. Ngjarja ka ndodhur në Japoni, por kjo nuk është e gjitha.Punonjësi i pastrimit i ka dorëzuar të gjitha paratë në po lici, duke rritur në këtë mënyrë reputacionin e vendit dhe indeksin e ndershmërisë.

63-vjeçari i paidentifikuar kishte gjetur paratë në koshin e mbeturinave në qytetin Numata, në qendër të Japonisë të martën që lamë pas.

Pol icia është informuar dhe po e trajton rastin si humbje të pronësisë, ndërsa është bërë thirrje për të gjithë ata që mendojnë se u kanë humbur këto para, të drejtohen në organet përkatëse për t’i marrë

Leave a Reply