Burri e kap Po licen dhe dashn orin me presh në duar/ Lexoi mesazhet me “Klodianën” dhe e kuptoi direkt

Burri e kap Po licen dhe dashn orin me presh në duar/ Lexoi mesazhet me “Klodianën” dhe e kuptoi direkt

Burri e kap Po licen dhe dashn orin me presh në duar/ Lexoi mesazhet me “Klodianën” dhe e kuptoi direkt

Trad hëtia është një nga format më të qarta se diçka nuk shkon në një marrëdhënie ose thjesht njëri nga partnerët ka probleme dhe drejtohet në krahët e dikujt tjetër.Kësaj radhe rasti vjen nga dy efektivë të po licisë që kanë një marrëdhënie të fshehtë jashtëmartesore.

Publikimi i bisedës është bërë në Facebook nga fanpage-i “Lolita”, të cilët kanë shpjeguar se është burri i efektives së pol icisë që e ka zënë mat gruan e tij me kolegun e punës.

Me sa duket Ministria e Brendshme nuk i trajnon shumë mirë pol icët.

I bëjmë thirrje Ministrit të Brendshëm, Drejtorit të Përgjithshëm të Po licisë t’i trajnojnë pak më mirë këta po
licët. Se jo vetëm që nuk dinë të kur v uk dinë as të fshehin gjurmët.

Të shënosh emrin e da shnorit si emër gruaje “Klodiana” dhe prapë të të kapë burri në fl agrancë, imagjinoni ç’mund t’ju bëjë kri mineli këtyre”, ka shkruar administratori/ja e “Lolitës”.

Leave a Reply