Burrë e grua Shqiptare, të VETMlT banorë në fshatin e BRA.K.TlSUR, jetojnë me dritën e pishës dhe pa energji elektrike prej 30 vitesh

Burrë e grua, të VETMlT banorë në fshatin e BRA.K.TlSUR, jetojnë me dritën e pishës

Burrë e grua, të VETMlT banorë në fshatin e BRA.K.TlSUR, jetojnë me dritën e pishës

Zef Ndue Marku, 75 vjeç, dhe bashkëshortja e tij Dava jetojnë të vetëm në fshatin Mollkuqe, më shumë se pesë orë larg Fushë Arrëzit.Dy të moshuarit janë të vetmit që kanë mbetur në fshatin e br aktisur prej gjithkujt. Ata jetojnë prej 30 vitesh pa energji elektrike, me dritën e Pishës, e pa k ushtet më minimale.e sjell gazetari Armir i cili është kujtuar që bashkë me bamirësin e zonës, Fran Gjoka, t’ua zbukurojnë disi festat dy të moshuarve përmes ndihmave me ushqime.
Më poshtë një kolazh fotosh që tregojnë shumë për jetën e dy të moshuarve!

Leave a Reply