Brnabiç: Se shpejti ne Kosove ne te gjitha shkollat gjuha serbe ka me qene e detyrushme te msohet

Kryeministrja e Serbisë Brnabiç, patë thanë se Kosova do ta feston Pavarësinë e fundit për këtë vitë, pra ishte fjala për shkurtin e këtij viti 2020 dhe tani del me një dekl aratë duke thanë se i doli fjala e saj.

Une u pata thanë që Pavarësi nuk ka për Kosovën, edhe qe tash u vërtetu që Kosova është e jona, pra e Serbisë, tha Brnabiç sot në një intervistë të saj për një televizion të Serbisë.Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Dal ngadalë po dalin fjalët e mia që Kosovën do ta gëzojmë ne, herët apo vonë komplet Kosova do të bëhet e jona, siç ka qenë gjithmonë pjesë e Serbisë, vazhdoi tutje duke thënë se shpejtë kuptohet çdo gjë, tha Branbiç.

Une u pata thanë që Pavarësi nuk ka për Kosovën, edhe qe tash u vërtetu që Kosova është e jona, pra e Serbisë, tha Brnabiç sot në një intervistë të saj për një televizion të Serbisë.Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Dal ngadalë po dalin fjalët e mia që Kosovën do ta gëzojmë ne, herët apo vonë komplet Kosova do të bëhet e jona, siç ka qenë gjithmonë pjesë e Serbisë, vazhdoi tutje duke thënë se shpejtë kuptohet çdo gjë, tha Branbiç.

Leave a Reply