Br aktisi burrin dhe fëmijët për të punuar në Gjermani, in fermierja nga Hasi rr ëfen jetën e saj si em igrante

Br aktisi burrin dhe fëmijët për të punuar në Gjermani, in fermierja nga Hasi rr ëfen jetën e saj si em igrante

Br aktisi burrin dhe fëmijët për të punuar në Gjermani, in fermierja nga Hasi rr ëfen jetën e saj si em igrante

Shqiptarët që po em igrojnë në vendet e perëndimit, për shkak të kushteve jo të mira ekonomike këtu, janë të shumtë. Një mundësi e mirë em igrimi për në Gjermani është dhënë sidomosë për infe rmierë të rinj.

Mijëra të rinj largohen çdo vit nga Shqipëria me shpresën se do të sigurojnë të ardhura të mjaftueshme për t’u rikthyer këtu e për të përb alluar jetesën. Antigona Mazrreku nga qyteti i Hasit është një prej tyre.

Antigona ka lënë bashkëshortin dhe fëmijët e saj në këtë qytet të vogël verior dhe është nisur e vetme për në Frankfurt të Gjermanisë. Ajo ka rr ëfyer për Gazeta Shqiptare se ishte paga e pamjaftueshme ajo që e detyroi të emi grojë për në Gjermani pa familjen e saj.

Leave a Reply