Bota nuk gjen paqe/ Sërish sh përthim i fortë, ja ku ka ndodhur, ka vi ktima, zot mbaj dorën

Bota nuk gjen paqe/ Sërish sh përthim i fortë, ja ku ka ndodhur, ka vi ktima, zot mbaj dorën

Bota nuk gjen paqe/ Sërish sh përthim i fortë, ja ku ka ndodhur, ka vi ktima, zot mbaj dorën

Si pasojë e një shpë rthimi të fortë në një punishte bat erish në jugperëndim të Teheranit, ka mbetur një i vd ekur, dhjetëra të pla gosur dhe dëme m ateriale, njoftoi sot agjencia shtetërore e lajmeve Irna.“Z jarri i shk aktuar nga shpërt himi ishte aq i madh, saqë një punëtor vd iq menjëherë dhe dhjetë banorë të 25 apartamenteve të ndërtesës u pl agosën lehtë”, tha shefi i zj arr fikësve.

Ky inc ident është i fundit në një seri zja rresh dhe shp ërthimesh që kanë god itur vendet ush tarake dhe civile iraniane që nga qershori.

Leave a Reply