BIG MAMA me rr ëfim PR EKËS / PASI Më VD IQ BABAI, NËNA P ësoi S ulm Në T ru Dhe U P aralizua

BIG MAMA me rr ëfim PR EKËS / PASI Më VD IQ BABAI, NËNA P ësoi S ulm Në T ru Dhe U P aralizua

BIG MAMA me rr ëfim PR EKËS / PASI Më VD IQ BABAI, NËNA P ësoi S ulm Në T ru Dhe U P aralizua

Këngëtarja Big Mama ishte në lidhje direkte në emisionin e Rudina Magjistarit ku tregoi se këtë periudhë pa ndemie po e kalon me nënën e saj.

Big Mama tregoi se para se të ndërronte jetë babai i saj, pesë muaj më parë, nëna e saj kishte pësuar s ulm në t ru duke i par alizuar kështu anën e djathtë të trupit.

“Të them të drejtën unë shumë pak kohë kam patur për të kaluar me prindërit, veçanërisht me babin.

Unë profesionin si këngëtare e kam duke udhëtuar dhe kam patur mall për prindërit. Tani që jam në ka rantinë bashkë me nënën time dhe mendoj dhe them sikur të ishte dhe disa muaj babi gjallë dhe të kalonim dhe ca kohë bashkë.”

Leave a Reply